Politie Antwerpen

Auto met luide uitlaat houdt Antwerpse Linkeroever wakker: bestuurder onder politiebegeleiding naar autokeuring

Op de Antwerpse Linkeroever zou er eindelijk een einde moeten komen aan de klachten over een man die met een luide uitlaat 's nachts rondrijdt. De auto werd al eens in beslag genomen. Toen de eigenaar zijn wagen terugkreeg, begonnen de luidruchtige ritjes opnieuw. Nu moet de man onder begeleiding van de politie naar de autokeuring om zijn auto in orde te brengen.

De bewoners van de Antwerpse Linkeroever kunnen opnieuw op twee oren slapen. De herrie van een luidruchtige wagen die 's nachts door de buurt rijdt, zou voorbij moeten zijn. "Het wijkteam van de politie op Linkeroever krijgt al een tijdje heel wat meldingen over een witte Golf die er rondrijdt met een uitlaat die gigantisch veel lawaai maakt", vertelt woordvoerder Willem Migom. "De bestuurder vond het nodig om daar 's nachts mee rond te rijden, wat veel mensen uit hun slaap hield."

Onder begeleiding van de politie naar het keuringsstation

Enkele weken geleden kon de politie de auto aan de kant zetten. De bestuurder bleek onder invloed van drugs. De wagen werd tijdelijk in beslag genomen. Toen de eigenaar de auto weer kwam oppikken, begon alle lawaai opnieuw. "Gisteren merkte een interventieploeg de auto opnieuw op", zegt Migom. "De wagen werd opnieuw in beslag genomen. Vandaag moet de man onder begeleiding van de motards van de verkeerspolitie naar het keuringsstation zodat alle storende, lawaaierige extra's van de wagen kunnen worden gehaald. Hopelijk kan dan de nachtrust voor de mensen op Linkeroever weerkeren."

Meest gelezen