Vingegaard werd opgehouden, de moto met Thomas Voeckler was de boosdoener.
Volledig scherm
Vingegaard werd opgehouden, de moto met Thomas Voeckler was de boosdoener. © Tour / VTM

KIJK. Moto met Voeckler veroorzaakte opstopping die ook Vingegaard hinderde, ex-prof mag rit 18 niet volgen

Chaos op de flanken van de Col de la Loze in de Tour de France. In een bocht stonden enkele motoren en een auto plots stil. Enkele renners werden zo opgehouden. Ook geletruidrager Jonas Vingegaard moest zich een weg banen tussen de wagen, de motoren en het publiek. En dat blijft niet zonder gevolgen.

28 reacties

  • Andy Van Daare

    10 maanden geleden
    Dazt ze in zulke smalle bochten en vooral bergop wat meer hekken en toezicht zetten, de enige schuldigen zijn ASO zelf ! Knoeiers
  • guido Stultjens

    10 maanden geleden
    Als je.niet met de motorfiets kunt rijden blijf dan thuis
  • Pieter martens

    10 maanden geleden
    Een voorbeeld van hoe je niet organiseerd, begin eerst eens met een kermiskoerske mannekes van ASO ,mensen aan de kassa hebben jullie genoeg.
  • Bernard Deplacie

    10 maanden geleden
    Die moto wilde niet de perfecte foto nemen, het was met Voechler live commentaar. VRT juist erachter. In de steile bocht aan 10 per uur opeens geen koppel en moto blokkeert. Te kort aan snelheid tussen dit volk. Hoort bij de koers. Andere motos geraakten niet voorbij in de plaats van er achter te blijven.
  • Frankie De Neef

    10 maanden geleden
    We zitten toch in een drone tijdperk in het veldrijden vliegt die gewoon achter de renners. Als ze van in Amerika eentje besturen boven de andere kant vd wereld dan moet het toch lukken om de renners bergop te filmen.