Guillaume Matthys (24), jurist bij het Al Nassr van Cristiano Ronaldo.
Volledig scherm
PREMIUM
Guillaume Matthys (24), jurist bij het Al Nassr van Cristiano Ronaldo. © RV / AFP

INTERVIEW. Belg Guillaume Matthys, jurist bij het Al Nassr van Cristiano Ronaldo: “Saoedi-Arabië wil een top 10-competitie worden in de wereld”

“Het gaat verder dan enkel voetbal.” Guillaume Matthys (24) - jurist bij het Al Nassr van Cristiano Ronaldo - over Leven en Werk in Saoedi-Arabië. “Het land is hard op weg om een topspeler te worden in de wereld. Zowel op vlak van sport, entertainment, economie als wetenschap.”

10 reacties

  • Robert Van Haver

    9 maanden geleden
    uitbollende sterren die hun bankrekening nog wat aanspekken, is dat een top 10 competitie?
  • Wendy Vandereyken

    9 maanden geleden
    Zelfs dan nog. De Saoedische competitie zal nooit een grote aantrekkingskracht hebben bij Europese voetbalfans, top 10 of niet. Bij ons volgt niemand die competitie.
  • Harry Vankrinkelen

    9 maanden geleden
    Top 10 competitie ? Ja die van afgedankte en uitbollende spelers.Maar och dat deert niet we produceren enkele vaatjes meer olie per dag en het komt in orde zeker?
  • Johan van Damme

    9 maanden geleden
    proficiat jongens !! geld gaan graaien in een van de meest controversiële mensenrechtenschendende landen !
  • danny roelants

    9 maanden geleden
    Soory mr ;Matthys maar als u denkt dat ze dit kunnen bereiken met spelers die op het einde van hun carriere nog naar de woestijn komen voor bakken vol geld zit u er naast.Enige wat telt voor hen is hun bankrekening en prijzen halen interesseert hun gene bal.