Sven Vanthourenhout en Wout van Aert.
Volledig scherm
PREMIUM
Sven Vanthourenhout en Wout van Aert. © Photo News / BELGA

“Terwijl peloton feest, zit Wout rustig in z’n zetel”: bondscoach Vanthourenhout over Tour-exit Van Aert en WK-voorbereiding

Voor bondscoach Sven Vanthourenhout is de Tour-exit van Wout van Aert geen verrassing. “Wout zat al een tijdje met zijn gedachten bij zijn gezin.” Maar wat betekent dit voor zijn conditionele aanloop richting WK? Vanthourenhout ziet geen problemen: “De kans op oververmoeidheid of overdaad is een pak kleiner. Hij krijgt nu wat extra rust om van al die inspanningen te herstellen.”

13 reacties

  • Rudy Vanden Broeck

    9 maanden geleden
    Beste renner van het land ? Dat ben je nu dus ook al zonder ook maar iets te winnen. Wel, wel, wel.
  • Rudy Vanden Broeck

    9 maanden geleden
    Hopelijk wordt hij niet uitgespeeld als kopman want dan staat ons hetzelfde als in Leuven te wachten.
  • Herwig Vercauteren

    9 maanden geleden
    De geboorte van een tweede kind (zoontje ?) kan hem een boost geven op het WK. Al meermaals gezien bij atleten. 👍👍👍 Hopelijk is het geen huilbaby die papa voortdurend uit zijn slaap houdt. 🙂
  • katja goethals

    9 maanden geleden
    Amai zo kort door de bocht! Een coureur pur sang voelt mee met zijn team in elke vezel van zijn lijf! En ja nu denkt men aan vrouw en kinderen, normaal niet!
  • pierre de smet

    9 maanden geleden
    Momenteel de beste renner van ons land , En wat is er mooier dan de geboorte van je kind(eren) te mogen meemaken . Het kan Wout nog een boost geven op het volgende w.k. hopelijk komt die terug met de felbegeerde trui binnen een paar weken .