BELGA / BELGA / BELGA
Volledig scherm
© BELGA / BELGA / BELGA

Filip en Mathilde ontroerd, Delphine steelt de show en Laurent is verveeld: dit was de nationale feestdag

RoyaltyVrijdag werd in ons land de nationale feestdag gevierd. Een extra bijzondere editie, want koning Filip (63) en koningin Mathilde (50) zitten precies tien jaar op de troon. Op deze speciale dag nam quasi de voltallige koninklijke familie deel aan het militaire en burgerlijke defilé op het Paleizenplein. Herbeleef de meest memorabele momenten in onze liveblog.

57 reacties

  • jozef oeyen

    9 maanden geleden
    Dat is waar maar een president kan je wel om de 4 jaar veranderen en een koning niet geef mij dan maar president en prinsen en prinsessen buiten.
  • Marie-Louise Albertine mathys

    9 maanden geleden
    Van mij mag de koninklijke familie er zijn. Wat als er een president zou zijn? Kost ook veel geld.
  • TOM VLAANDEREN

    9 maanden geleden
    Voor mij geeft dit allemaal geen millimeter meerwaarde wat deze elite doet voor heel het land doe ik gratis en zelfs zonder alle show en zo kunnen vele miljoenen euro's naar de mensen vloeien dat is dan respect en begrip hebben voor de medemens dat is pas leve België waardig,maar helaas er zijn nog steeds te veel naïeve burgers.
  • Serge Aernoudt

    9 maanden geleden
    Opdoeken heel dat koningshuis. Kost bakken geld en 't levert niets op.
  • Lucien Vandendaele

    9 maanden geleden
    ik ben fier belg te zijn en een koningshuis te hebben dan een president die om de 4jaar moet verkozen worden en denken dat dit geen geld kost je zou verschieten meer dan ons koningshuis maar ieder zijn eigen idee happy belgium