ID/ Christophe De Muynck
Volledig scherm
PREMIUM
© ID/ Christophe De Muynck

“Liefst zou ik klok willen terugdraaien en Seppe terugbrengen. Maar dat gaat niet”: Lotte Kopecky openhartig over verlies van haar broer en nakende doelen

“Wanneer win je nog eens iets?” Het is het soort plaagstootjes dat Lotte Kopecky (27) heel goed kan hebben van wieleranalist-met-een-hart-voor-vrouwenkoers Dirk De Wolf (62). Bij de start van de Tour de France Femmes en met het WK in Glasgow om de hoek jaagt hij nog eens het vuur in onze ‘leading lady’. Met een pittig, bij momenten openhartig, maar vooral amusant dubbelgesprek als resultaat. “’t Is al goed, Dirk. ‘t Is al goed.”

6 reacties

  • Guido Ceuleers

    9 maanden geleden
    Lotte, je bent een zeer goede wielrenster, maar ook een zeer moedige vrouw. in hetzelfde jaar een relatiebreuk en de de dood van je broer moeten verwerken, weinigen kunnen dat op de manier zoals jij dat gedaan hebt. Nog veel succes .
  • wim rooyakkers

    9 maanden geleden
    Lotte heeft zelf voor die ploeg gekozen,ze wordt er betaald voor haar inzet en geleverde diensten. En iedereen komt op zijn tijd aan de beurt.Belgische ploegen werken met een kopman of vrouw.en dat is niet vaak succesvol.
  • Jos Denis

    9 maanden geleden
    Lotte is een nationale trots. Verdient een ploeg waar zij altijd als kopvrouw wordt uitgespeeld. Net zoals Van Aert.
  • André Christiaens

    9 maanden geleden
    Lotte zal moeten opboksen tegen het Nederlands team die haar geen cadeau zullen doen ook al zijn er sommige team genoten van Lotte. Nederlandse zijn veel slimmer en op alle vlakken leper - slimmer en doordachter in alles wat ze doen, Lotte kan er wel van meespreken.
  • nicole haeck

    9 maanden geleden
    We rekenen op jou Lotte , wie gaat jou wat doen ?💪