REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Ook in Hongarije staat er geen maat op Max Verstappen, Norris en Pérez mogen mee op het podium

Lewis Hamilton pakte voor het eerst sinds december 2021 de pole, maar na één bocht haalde Max Verstappen de zevenvoudige wereldkampioen in. Onze noorderbuur breidde zijn voorsprong stelstelmatig verder uit en pakte zijn negende overwinning van het seizoen. Verstappen bezorgde Red Bull Racing eveneens de twaalfde opeenvolgende overwinning - een nieuw record.

14 reacties

  • Nicolas Charpentier

    9 maanden geleden
    Max Verstappen heeft een super start gereden en zet Hamilton direct achter hem. Zo wint hij voor de 44ste keer. weer een prachtig podium met Lando Norris ( Mclaren ) en Sergio Perez ( Red Bull ) die een mooie inhaal race heeft gehad. Volgende week is het de F1 op het mooiste circuit Spa-francorchamps.
  • ton hartings

    9 maanden geleden
    Zoals ik gisteren al schreef max pakt Lewis in de eerste bocht en zo gebeurde en hij zetten de nr 2 al op 33 seconden er staat geen maat op max volgende week in spa wint hij weer met 2 vingers in zijn neus
  • Henri Demeer

    9 maanden geleden
    LH heeft er niets van gebakken met zijn pole, was direct naar P4 gebonjourd .
  • Jean West

    9 maanden geleden
    Hamilton heeft veel gewonnen omdat toen de wagen de beste was, nu is het Verstappen die de beste wagen heeft en wint ook veel. Volgend jaar kan het een andere rijder zijn.
  • Jan Jansen

    9 maanden geleden
    Wel weer duidelijk wie de beste is!!!