BELGA / VTM
Volledig scherm
© BELGA / VTM

KIJK. “Genk staat verder dan ons op dit moment”: Vincent Kompany kan leven met nederlaag tegen Genk

Racing Genk heeft in de Cegeka Arena zijn galawedstrijd tegen het Burnley FC van Vincent Kompany met een vroege en een late treffer verdiend gewonnen. “Ik verbind hier geen conclusies aan vast”, aldus Kompany. “Mijn ambities in de Premier League? Veel zal afhangen van hoe we de komende weken nog voor de dag komen op de transfermercato. Het is een heel competititeve markt.”

9 reacties

  • Jean Emare

    10 maanden geleden
    Wij speelden vroeger ook tegen een lager geklasseerde ploeg in de voorbereiding. Een verschil van voorbereiding en aantal trainingsweken.. Logisch toch.
  • patrick beerens

    10 maanden geleden
    Hij zal snel terug zakken met zijn ploeg ...
  • Michel Beys

    10 maanden geleden
    Met alle respect voor Vincent. Maar trainers komen en gaan. Het sterkste punt van Kompany is ongetwijfeld dat hij enorm veel respect afdwingt bij spelers, makelaars en clubs. Bij Anderlecht werd hij dikwijls door de pers afgekraakt en soms terecht. Eindeloos de bal rondspelen, weinig schoten op doel, veel bal bezit maar geen overwinning, een verloren bekerfinale op strafschoppen (Gent was wel de betere). Daarbij de hete adem van Union in hun nek, gevolg paniekfase rood bij het bestuur.
  • Tony Salta

    10 maanden geleden
    Dit Genk is nog een trapje hoger als vorig seizoen.Genk heeft zich goed gewapend voor als er iemand vertrek en dat is er goed aan te zien ,de eerst 45 mun.. met de tweede ploeg en de laaste minuten met de A ploeg.goed gewerkt Dimi.
  • Patrick Feyaerts

    10 maanden geleden
    @Albert Niet helemaal akkoord. dat zomin Mazzu als het voetbal waar hij voor staat bij Anderlecht pasten, wist toch iedereen die iets van voetbal en Anderlecht kent vooraf?