Stefan, Harry en Liam Everts in de trofeënkamer en motorenstelplaats ten huize Everts.
Volledig scherm
PREMIUM
Stefan, Harry en Liam Everts in de trofeënkamer en motorenstelplaats ten huize Everts. © Sebastien Smets / Photo News

Het driegeslacht Everts geeft gas voor GP van België: “Het is allemaal onze droom om Liam zijn droom te helpen verwezenlijken”

In de motorenstelplaats ten huize Stefan Everts (50) ziet zoon Liam (18) dagelijks hoe goed zijn papa was: een zee aan trofeeën - inclusief tien WK-titels - staat er uitgestald. Ook opa Harry (71) was een kampioen - getuige zijn vier wereldtitels. Liam wil na zijn allereerste GP-zege in juni zondag zijn talent tonen in de GP van België. Maar eerst: een geanimeerd gesprek met drie generaties over de motorcross, trainen, muziek en de ‘Everts-dynastie’.

11 reacties

  • daniel moniez

    9 maanden geleden
    ben supporter van de everts ,liam heeft sterke tegenstand , èèn of twee jaar verder komt ie er wel ,is ne goeie crosser ,zit vast op zijn motor ,heeft schone tecniek,van pa en opa geleerd?sucses
  • ivo torfs

    9 maanden geleden
    Proficiat Liam en zoals Sven Kerstens schrijft, wij hebben in België tientallen wereldtitels in de motorcross en alles is herleid tot bijna niet meer, dank zij de politiek want een oefenterrein kan niet .
  • Bart Gijselinck

    9 maanden geleden
    Je komt er wel Liam alles op zijne tijd.
  • Luc Brouckaert

    9 maanden geleden
    Veel succes vandaag. Vervoeg jou familie in de eregalerij.
  • Sven Kerstens

    9 maanden geleden
    We hebben de beste sporters van de wereld in ons land rondlopen, al generaties lang. Vandaag is er een mxgp in België en wat zenden ze uit op tv? De start en de aankomst zeker?