Een Nederlandse toerist poept op een slapende man in Mallorca.
Volledig scherm
PREMIUM
Een Nederlandse toerist poept op een slapende man in Mallorca. © Screenshot video

Dader (25) van “walgelijke” poepactie op Mallorca laat van zich horen: “Ik heb zoiets achterlijks gedaan”

De 25-jarige Nederlander die afgelopen dinsdag zijn gevoegd deed op een slapende man op vakantie-eiland Mallorca heeft “ongelofelijk veel spijt” van zijn “vernederende en walgelijke” actie. Door de stroom aan doodsbedreigingen als reactie op het filmpje dat de hele wereld rondgaat, doet hij al dagen geen oog dicht. “Ja, ik ben de dader. En ik word nu heel hard gestraft”, zegt hij aan onze collega’s van het AD.

96 reacties

  • Dirk Vanbesien

    9 maanden geleden
    Voor iemand die "dronken" is kon hij echter nog flink rechtdoor lopen. Hij kon zelfs goed mikken om alles op de juiste plaats te krijgen. Meer dan een vuile viezerik is hij niet. Ik hoop dat hij flink gestraft wordt.
  • Leon Van Passel

    9 maanden geleden
    Er is geen tucht en orde meer!
  • Wim Debouver

    9 maanden geleden
    Hier probeert de dader hem voor slachtoffer uit te geven, het enige waar ie nu spijt van heeft dat iedereen zag wat ie deed. Mijn medeleven gaat naar de man die er lag te slapen en hopelijk word ie ook goed vergoed voor deze vernedering.
  • Walter Jansen

    9 maanden geleden
    Net uit de pampers en dan allemaal direct in de sterke drank vliegen alsof het limonade is. Hopelijk hiermee lesje geleerd en volgende keer weten wanneer je moet overschakelen op frisdrank.
  • Danny De Graeve

    9 maanden geleden
    Ge moet er maar opkomen om zoiets super walgelijks te doen en nog in stomdronken staat. Amai, proficiat kerel 👏.