De bestuurder van de motorfiets kwam hard tegen de vangrail terecht.© ypw

Motorrijder in levensgevaar na “moedwillige” aanrijding op E17: gevluchte bestuurder opgepakt

Haasdonk -

Op de E17 richting Antwerpen is zondagochtend een motorrijder bewusteloos aangetroffen ter hoogte van de afrit in Haasdonk. Volgens de federale wegpolitie zou de motor moedwillig aangereden zijn door een autobestuurder die vervolgens weggevlucht is. Het slachtoffer werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht, de bestuurder van de auto werd intussen opgepakt.

Yannick Joos

De motorrijder werd zondagochtend omstreeks 5.30 uur bewusteloos aangetroffen langs de E17 richting Antwerpen. De bestuurder kwam er net voor de afrit ten val en kwam tegen aanzienlijke snelheid tegen de vangrail terecht. De man werd in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens de federale wegpolitie zou de motor moedwillig aangereden zijn door een autobestuurder die vervolgens vluchtmisdrijf pleegde. Het parket nam de motor in beslag voor verder onderzoek.

Inmiddels is de bestuurder van het voertuig opgepakt. Het gaat om een 24-jarige man uit Antwerpen die onder invloed bleek van alcohol. De man wordt momenteel verhoord.

Zaterdag raakte ook al een motorrijder zwaargewond op de E17. Hij werd aangereden ter hoogte van Sint-Niklaas.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER