Jonas Roosens

Man raakt levensgevaarlijk gewond nadat hij sigaret wilde roken en van derde verdieping uit raam valt

In Hoboken, aan het Majoor Maelfaitplein, is een 30-jarige man levensgevaarlijk gewond geraakt na een val uit het raam. De man wou na een avondje uit met vrienden nog een sigaret roken op de vensterbank en viel daarbij van de derde verdieping van de woning uit het raam. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en brachten de man naar het ziekenhuis. 

Aan het Majoor Maelfaitplein in het Antwerpse district Hoboken is een man van de derde verdieping uit een raam gevallen. De man raakte daarbij levensgevaarlijk gewond. Zondagavond rond half elf, werden de hulpdiensten verwittigd en kwamen de politie en ziekenwagen ter plaatse. "Het slachtoffer is in levensgevaar naar het Stuivenberg ziekenhuis gebracht", zegt Sven Lommaert, woordvoerder van de lokale politie Antwerpen. 

De man was samen met wat vrienden thuisgekomen na een avondje drinken. Toen iedereen al gaan slapen was, wou de man nog een sigaret roken op de vensterbank. "Daar is hij blijkbaar het evenwicht verloren en drie verdiepingen naar beneden gevallen", klinkt het bij Lommaert. Een van zijn huisgenoten hoorde zijn val. "Hij hoorde een eigenaardig geluid en is daarop in de woonkamer gaan kijken", vertelt Lommaert. Toen zijn huisgenoot vervolgens door het raam ging kijken, zag hij het slachtoffer beneden op straat liggen en verwittigde hij de hulpdiensten. 

"Wij gaan sowieso uit van een ongeval", benadrukt Lommaert. "Er zijn geen aanwijzingen dat er iets anders aan de hand was. Wellicht is de man zijn evenwicht verloren en uit het raam gevallen", klinkt het.

Meest gelezen