“Iets goedkoper, maar niet meer dezelfde oplader": dit is de iPhone 15

Apple heeft dinsdagavond de allernieuwste iPhone gelanceerd. De iPhone 15 is opvallend kleurrijk, en heeft een erg geavanceerde camera. Opmerkelijk: Apple heeft na druk van de Europese Unie de universele oplaadpoort USB-C aan zijn apparaten toegevoegd.

62 reacties

  • Marjan Frankie

    7 maanden geleden
    gaat zo 10 jaar mee, dat zijn dan 90 eurokes per jaar das spotgoedkoop u internet is duurder en na 10 jaar heb je niets om op de kast te zetten als herinnering
  • Franky Vansteelandt

    7 maanden geleden
    Degenen die dit niet duur vinden : Zoek eens uit, waar en door wie die toestellen gemaakt worden en wat de productieprijs is. Maar ja, om ter snelst naar de winkel hollen om toch maar te kunnen pronken. Laat ze eens een half jaar massaal in de toonbank liggen. De prijs zal snel halveren. Of ze dumpen het in de woestijn, net zoals met nieuwe onverkochte kledij en de Atarispellen destijds.
  • Tjerk Van der lee

    7 maanden geleden
    Het beste spul dat er is op gsm gebied en ja dat kost wat maar ik heb het er graag voor over.
  • Bart Van der Stappen

    7 maanden geleden
    Het einde van Steve was bij mij ook het einde van Apple. Het is een geld gerichte organisatie geworden. Terwijl het eerst het meest innovatieve bedrijf was. Maar ze hebben geluk dan de meeste mensen moeilijk verandering kunnen aanvaarden. Al kregen ze een 6 in een nieuw jasje. Het zal altijd in hun ogen en ervaring het beste zijn. Dit is met stemmen ook zo. Velen stemmen altijd het zelfde. Eender wat er gebeurt.
  • Yvan Lissens

    7 maanden geleden
    Te duur? Ik denk dat Apple gewoon in de hogere prijsklasse zit en mikt op een bepaald doelpubliek. Net zoals er bij auto's merken zijn die in een prijsklasse zitten die budgettair moeilijk, of niet, te betalen zijn voor de doorsnee werkmens. Er zijn echter goede, en goedkopere, alternatieven. Iedereen koopt wat hij/zij wil, uiteraard.