Stengs in het shirt van Antwerp.
Volledig scherm
Stengs in het shirt van Antwerp. © Photo News

Nu ook officieel: Feyenoord kaapt transfer van Calvin Stengs

Antwerp grijpt toch nog naast Calvin Stengs. Bij de landskampioen waren ze hoopvol dat de deal met de 24-jarige Nederlander wel rond zou geraken, maar Feyenoord stak daar alsnog een stokje voor. Stengs tekent in Rotterdam een contract tot 2027.

29 reacties

  • linda van landeghem

    9 maanden geleden
    Zonde, omdat Van Bommel erop rekende van in het begin. Looneisen niet in verhouding tot prestaties. Dan zijn er andere kalibers voor. Dus spijtig, maar ander en beter. Davy Klaassen van Ajax vind ik een goed alternatief. Keita is eerder een verdedigende middenvelders maar mag ook komen. Drie spelers van dit type mag (moet) je hebben als je op drie fronten strijd. Een afwerker is er echter nog meer nodig en/of een extra CV met snelheid naast Alderweireld.
  • Veronique Jacobs

    9 maanden geleden
    Persoonlijk vind ik dat niet zo’n ramp, nu is er meer budget vrij voor Keita, die een veel sterker profiel heeft om voor veel geld door te verkopen aan een Duitse of Engelse (top)club. Stengs zit bij een club als Feyenoord al aan zijn limiet denk ik.
  • Herman Van Arendonk

    9 maanden geleden
    Dat is zonde. Stengs is wat grillig, maar in potentie een heel goede voetballer. Daar hebben we het laatste nog niet van gezien. Ik begrijp wel dat Stengs goede herinneringen heeft aan die trainer Arne Slot in zijn AZ periode.
  • Charel Jansens

    9 maanden geleden
    Hij Vond zelf dat zijn prestatie vorig seizoen het waard was om 2,5miljoen per jaar en contract voor 4 jaar waard was ,niet dus volgen OVM en terecht voor dat geld haal minstens twee gelijkwaardige spelers . Één hebben ze al binnen.
  • dave hosten

    9 maanden geleden
    Feyenoord staat hoger aangeschreven of eenmalig kampioen Antwerp en zijn ook al geplaatst voor kampioenenbal itt tot Antwerp dat Europees nog nergens staat