Wie zonder problemen voorbij de security geraakt, kan zich uitleven in de NAO-club.
Volledig scherm
PREMIUM
Wie zonder problemen voorbij de security geraakt, kan zich uitleven in de NAO-club. © HLN

EXCLUSIEF in Marbella. “Als ze hun drinken betalen met een briefje van 500 euro en zeggen dat je de rest mag houden, dan heb je met gangsters te doen”

“Ik heb hier op een avond al eens 80 flessen Dom Pérignon-champagne voor 70.000 euro verkocht aan… één klant.” Nee, wie in Marbella in de horeca werkt, kijkt nergens nog van op. Al moet je in deze badstad niet eens in een beachbar of een nachtclub zijn om maffiosi te zien. ‘Narco-extravaganza’ vind je hier overal. Zelfs op openbare pleinen, waar Al Capones, bij daglicht en voor het oog van shoppende toeristen, zaken doen alsof ze meespelen in een gangsterfilm.

15 reacties

  • Bart Van der Auwera

    10 maanden geleden
    Als je zoveel geld geeft, ben je rijk of een grote dommerik @
  • Jean West

    10 maanden geleden
    Wel plezant om daar te werken met zulke fooien.
  • Eric Servaes

    10 maanden geleden
    Dominique Verhellen. Interpol is een liaison politiedienst en coördineert tussen verschillende landen. Die hebben geen plaatselijke bevoegdheden. Dat is voor de lokale politie.
  • Ives Ameel

    10 maanden geleden
    Het brengt geld in de lade dus waar is het probleem in deze wereld telt alleen geld.
  • Danny Quantin

    10 maanden geleden
    De zwaarste exemplaren zijn al effe vertrokken uit Marbella omdat er toch regelmatig werden opgepakt op één of ander feestje in Puerto Banus of in hun villa in de streek en dan ook uitgeleverd werden...die lopen nu in Dubai dik te doen, waar ze zich veel veiliger voelen.