Martine Tanghe presenteerde nog een laatste maal ‘Het journaal’ … voor het trouwfeest van Riadh Bahri

Sinds het overlijden van Martine Tanghe (67) regent het steunbetuigingen en delen ex-collega’s warme herinneringen aan het voormalige VRT-nieuwsanker. Riadh Bahri (34) toont op Instagram hoe Martine Tanghe na haar pensionering zelfs nog één keer ‘Het journaal’ las, voor zijn trouwfeest twee jaar geleden.

mts

“Martine presenteerde na haar pensioen nog één keer Het journaal. Speciaal voor ons huwelijk”, schrijft Riadh Bahri bij de video’s op Instagram. “Ze kon er helaas niet zelf bij zijn omdat ze ziek was. Maar op deze manier drukte ze wel een stempel op de mooiste dag uit ons jonge leven.”

De VRT-journalist -nieuwslezer brengt hulde aan Martine Tanghe en noemt haar “de vrouw die me inspireerde om journalist te worden. Icoon al bij leven. De enige echte Grande Dame van de Vlaamse televisie.” Tanghe zelf wenst Riadh in het gelegenheidsjournaal “alle geluk van de wereld, nog heel veel jaren en liefde samen, en voor nu… een schitterend feest”.

Martine Tanghe is zondag op 67-jarige leeftijd bij haar thuis overleden aan de gevolgen van kanker.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen