Vincent Euvrard reageert op verrassend ontslag als trainer van RWDM: “Er was een verschil in visie over de toekomst van de club”

Vincent Euvrard heeft dinsdagochtend gereageerd op zijn verrassende ontslag als trainer van RWDM. Op zijn Facebook-pagina maakt hij duidelijk dat de beslissing door de eigenaar - Eagle Football - genomen werd en dat een verschil in visie over de toekomst van de club aan de basis ligt.

Wim Conings

“Gisteravond besloot Eagle Football (de eigenaar van RWDM, red) de samenwerking stop te zetten door een verschil in visie over de toekomst van de club”, klinkt het. “Het was een eer en privilege om mee te mogen schrijven aan dit mooie hoofdstuk in de geschiedenis van deze legendarische club. Een dikke merci aan de staf en spelers die het mogelijk maakten de club terug te brengen waar ze thuishoort. Jullie samenhorigheid, jullie werk en de offers die jullie brachten om ons doel te bereiken was elke dag weer een inspiratie voor mij. Ten slotte wil ik ook de fans bedanken voor hun ongelofelijke steun in de goeie en slechte tijden. Jullie zijn het hart en de ziel van de club. Na drie intense jaren zeg ik jullie vaarwel, maar die vier magische letters en alle herinneringen die erbij horen, zullen voor altijd in mijn hart zitten.”

Het ontslag van Euvrard vier dagen voor de start van het nieuwe seizoen was een verrassing van formaat nadat de trainer de club naar de Jupiler Pro League geloodst had. De club maakt vandaag al bekend wie zijn opvolger wordt. RWDM opent zaterdag het seizoen met een thuismatch tegen vicekampioen Racing Genk.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer