Politiechef: “Voor een crimineel die op grote voet leeft, is de Costa del Sol interessanter dan België.”
Volledig scherm
PREMIUM
Politiechef: “Voor een crimineel die op grote voet leeft, is de Costa del Sol interessanter dan België.” © HLN

EXCLUSIEF in Marbella. Wie zijn ‘Kleine Vis’, ‘Giraf’ en ‘Chef Bandidos’: de kopstukken van de Belgische narco?

Waar ‘s lands grootste narco-kopstukken thuis zijn? In Marbella. En hun vrienden vinden dat ook fijn. Want: “Geile wijven, goeie coke en altijd zon!” Ze kijken maar beter uit, onze narco’s. Alleen al vorig jaar arresteerde de Spaanse politie op vraag van België 75 personen, van wie de helft met internationale drugshandel bezig was. Wie zijn die Belgische kopstukken eigenlijk, en waar staan ze bekend om?

15 reacties

  • Pat Tms

    9 maanden geleden
    Ze kennen ze allemaal en weten ze allemaal zitten, maar ze blijven rondlopen en voortdoen. Zeg nu eens zelf, wie heeft hier het schoon leven?
  • Marc VANACKER

    9 maanden geleden
    De kleinen hangt men op, de grote laten ze lopen.
  • Bart Lauwers

    9 maanden geleden
    Het key-woord is “advocaten”! Want het al lang niet meer of recht geschiedt, maar advocaten proberen de straffen zo laag mogelijk te houden én vooral dat men afblijft van het opgebouwd vermogen. Onder de 3 jaar moet je toch niet zitten, zelfs een moordenaar zit amper een paar jaar in de cel maar die dealers behouden wel alle rijkdom en dus is het té lucratief… Zolang men daar niets aan doet, zullen er nog velen volgen want men kan op grote voet blijven leven.
  • Marc Van Driessche

    9 maanden geleden
    Blij dat wij op Hawaï wonen, geen drugs altijd goed weer.Criminelen worden hier direct definitief verwijderd .
  • Danny Geudens

    9 maanden geleden
    Is dat niet Europa Marbella ? Anders zijn onze leiders voor Jan met de pet toch steeds zo streng. Iedereen verschuilt zich steeds achter Europa, waar zijn onze sterke leiders nu ? Omdat crapuul van de straat te halen.