‘Love Island’-ster kreeg rolletje in ‘Barbie’ omdat Margot Robbie fan is: “Ik praatte met haar over micropenissen en grote ballen”

Chris Taylor is geen acteur, maar scoorde toch een rolletje in de kaskraker van het jaar ‘Barbie’. De realityster die bekendheid verwierf door in 2019 deel te nemen aan de Britse ‘Love Island’, ontmoette hoofdrolspeelster Margot Robbie ooit op een afterparty. Zij bleek een enorme fan van het programma. Drie jaar later deelt Taylor het grote scherm met de actrice. Toch voor de volle vijf seconden.

edb

Chris Taylors cameo is maar één zin lang, maar dat geldt ook voor die van superster Dua Lipa. Geen slechte prestatie dus. Chris is halfweg de film te zien, wanneer hij “de Nobelprijs voor paarden” uitreikt aan Ken. “Niet te lang knipperen met je ogen”, grapt hij bij een Instagrampost over de film.

LEES OOK. RECENSIE. Maakt ‘Barbie’-film de hype waar? Bijna perfect, maar toch één puntje van kritiek

De Brit vertelde op de première in Londen dat hij het rolletje scoorde nadat hij Margot ontmoette. Zijn Love Island-vrienden en destijds huisgenoten waren begin 2020 naar de première van Birds of Prey geweest en hadden Robbie ontmoet op de rode loper. Als grote fan van Love Island UK was de actrice erg enthousiast over de ontmoeting. “Later die avond kregen we bericht dat Margot ons allemaal uitnodigde voor de afterparty. Ik lag al in bed, maar hoe vaak krijg je de kans om Margot Robbie te ontmoeten?”

In de talkshow Piers Morgan Uncensored vertelt Taylor hoe die ontmoeting ging. Robbie herkende hem meteen. Chris panikeerde en begon dan maar te praten over...de micropenis van een vriend. “Dat was zelfs niet verzonnen, een vriend van mij heeft echt een micropenis. Van een inch (2,5 cm, red.) ongeveer.” Omdat het gesprek toch al in die richting ging, had Chris het ook nog over een vriend van zijn vader die “enorm grote ballen” heeft. “Hij kan er 12 flesjes bier aan hangen.”

Op een of andere manier maakte Taylor toch indruk op de Australische actrice, want twee jaar later stond hij met haar op de set en nog een jaar later samen op de roze loper in Londen. Love Island-deelnemers worden in het Verenigd Koninkrijk vaak influencers en soms zelfs celebrities, maar een filmrol in een kaskraker, dat is een unicum. “Ik denk nog altijd dat ik het me inbeeld”, schrijft Taylor op Instagram.

LEES OOK. ‘Barbie’ boekt record: film brengt meteen 155 miljoen dollar op in VS en Canada

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER