Rechts: Average Rob in Speedo.
Volledig scherm
Rechts: Average Rob in Speedo. © Moschino/Instagram @averagerob

Gespot bij Average Rob, andere celebs en in luxewinkels: de ‘ballenknijper’ maakt een comeback

Hoe kleiner, hoe beter lijkt de mantra voor badmode deze zomer. Beroemdheden als Youtuber Average Rob en zanger Cody Simpson sprongen al op de kar. Zelfs luxe modehuizen als Versace en Hugo Boss verkopen de kleine broekjes nu. Styliste Sarah Roelstraete verklaart waarom steeds meer mannen opnieuw de gevreesde Speedo of ‘ballenknijper’ dragen. Wie durft?

  1. “Echt waar, masturberen voor de spiegel hélpt me.” Hoe doe je aan soloseks zoals Billie Eilish? Seksuologe geeft 7 tips
    PREMIUM

    “Echt waar, masturbe­ren voor de spiegel hélpt me.” Hoe doe je aan soloseks zoals Billie Eilish? Seksuologe geeft 7 tips

    “Ik voel een liefde voor mijn lichaam die ik nooit eerder voelde.” Billie Eilish masturbeert veel, zelfs voor de spiegel, geeft de zangeres toe. Seksuoloog Michelle Hufkens juicht dat toe, want soloseks doet véél voor je lijf en je seksleven. Ze noemt de veranderingen die je opmerkt als je het vaker doet en geeft 7 tips om er (nog) beter in te worden: “Je moet je seksuele machine geolied houden.”
  2. Gert Verhulst flaneert in Speedo in ‘De Verhulstjes’, maar zijn familie is niet bepaald enthousiast
    TV

    Gert Verhulst flaneert in Speedo in ‘De Verhulst­jes’, maar zijn familie is niet bepaald enthousi­ast

    Op vakantie in Saint-Tropez hult Gert Verhulst zich in een Speedo om te gaan zwemmen, maar z'n familie reageert niet echt enthousiast. “Is er een wedstrijd zwemmen georganiseerd?” klinkt het lachend bij echtgenote Ellen, zoals je hierboven kan zien. “Het was echt geen mooi model", zegt ze. “Maar hij ziet zichzelf daar liever in dan in een short. En als hij daar gelukkig mee is, dan laten we hem doen." Al was zoon Viktor het daar niet bepaald mee eens: “Het is moeilijk om er niét naar te kijken, hé. Het leidt mij af.” Gert zelf was vooral erg tevreden. “Da’s helemaal terug in, hé. Dat stond in de gazet. En ik heb die Speedo van James gekregen.”