Lotte Kopecky.
Volledig scherm
PREMIUM
Lotte Kopecky. © AFP

“Zorgen dat we geen wrijving krijgen in de groep”: Kopecky doet goeie zaak voor groen, maar krijgt ze écht ruimte om ervoor te gaan?

Het zag er even benard uit, maar Lotte Kopecky volhardt in het geel en zo blijft haar groene trui nog even verborgen. Een trui die ze in tegenstelling tot de gele wel kan behouden tot het einde van deze Tour. Krijgen we na Jasper Philipsen een tweede Belgische in het groen? “Lotte kan in lastige ritten ook punten sprokkelen.”

21 reacties

  • Guido Vannut

    9 maanden geleden
    Ik begrijp totaal niet dat men bij SD workx niet inziet dat men de kaart Kopecky moet tekken voor de eindoverwinning .
  • Johan Messeeuw

    9 maanden geleden
    Ik begrijp soms de ploegtaktiek niet ; Kopecky valt aan, woekert met haar krachten en plots zie je Vollering op kop rijden van het peloton.
  • Steven Van Soom

    9 maanden geleden
    Ik lees dat Vollering nooit voor Lotte zal rijden, wat heeft ze eergisteren dan gedaan? juist lead out voor Lotte, Lotte won dan wel niet door een leegloper maar in die ploeg gunnen ze elkaar wel degelijk iets. en als ik het zo bekijk zitten we naar vrouwelijke situatie van Jonas en Tadej te kijken namelijk Vollering en Van Vleuten die boven de rest uitsteken.
  • Heinz Rumes

    9 maanden geleden
    Kopecky is de echte nummer 1 van deze ploeg of moeten er nog meer bewijzen komen.
  • Seppe Goossens

    9 maanden geleden
    Ook gisteren was al even te zien dat als Vollering en Van Vleuten hard omhoog gaan fietsen de rest moet passen. Ook bij de mannen zie je zoiets, met Vingegaard en Pogacar. Dat bij de ploegen voor de eindzege alles voor zo'n topper wordt gedaan is logisch.