De bus knalde tegen de voorgevel van de woning op de Dorpsstraat in Laarne.
Volledig scherm
De bus knalde tegen de voorgevel van de woning op de Dorpsstraat in Laarne. © Didier Verbaere

KIJK. Bus van De Lijn belandt in gevel van woning in Laarne: bestuurder gewond naar ziekenhuis

Een bus van De Lijn is donderdagmiddag in de Dorpsstraat in Laarne in de gevel van een woning beland. Er waren geen passagiers aan boord maar de bestuurster van de bus raakte wel lichtgewond. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval is kunnen gebeuren. De rijbaan was een tijdlang volledig versperd en de woning moest door de brandweer worden gestut.

  1. DE DAGSCHOTEL. Dali in Gent, waar je elke dag een ander driegangenmenu krijgt voor 17,30 euro: “Soms zetten we heimelijk toch vegetarisch op het menu”
    PREMIUM

    DE DAGSCHOTEL. Dali in Gent, waar je elke dag een ander driegangen­me­nu krijgt voor 17,30 euro: “Soms zetten we heimelijk toch vegeta­risch op het menu”

    Waar men gaat langs Vlaamse wegen komt men nog zelden een restaurant met dagschotel tegen. Maar klopt dat wel? HLN gaat op zoek naar de gezelligste eethuizen waar je bij een goed glas nog een warme maaltijd kan krijgen. Wij gingen langs bij restaurant Dali in Gent, waar er nog elke dag een nieuw driegangenmenu op de kaart staat. “Dagelijks zijn er zo’n 50 dagmenu’s beschikbaar, maar soms zijn die tegen het avondmaal al op’”, zegt medewerker Sandra Stoops (42). Zij vertelt hoe het restaurant het allemaal gebolwerkt krijgt. En waarom er nooit ‘moussaka’, maar ‘gehaktschotel met aubergine en tomatensaus’ op de menukaart staat.
    Gent