Links: Van Aert na zijn winst in het criterium van Herentals, rechts: het truitje dat Van Aert kreeg tijdens het bezoek van Vingegaard op maandag.
Volledig scherm
Links: Van Aert na zijn winst in het criterium van Herentals, rechts: het truitje dat Van Aert kreeg tijdens het bezoek van Vingegaard op maandag. © VTM / JumboVisma

KIJK. Van Aert, die nét op tijd was voor geboorte van Jerome: “Georges wil niets anders meer aantrekken dan dat gele truitje”

Een week nadat hij voor de tweede keer vader werd, won Wout van Aert gisteren het na-Tourcriterium in zijn eigen Herentals. Hij klopte in een fotofinish groene trui Jasper Philipsen. Ook bollentrui Giulio Ciccone tekende present.

20 reacties

  • gerard bullen

    9 maanden geleden
    Criterium is enkel voor de show met kan dan de helden van kortbij zien de volgorde over de meet komen wordt op voorhand besproken ,toch fijn om ze in actie te zien met hun kleine versnelling en hoge trapfrequentie waardoor iedereen als leek denkt dat ze superhard rijden
  • Peter Van mol

    9 maanden geleden
    Kermiskoersen zijn geen UCI wedstrijden en komen sinds 2004 ook niet meer op de erelijst…
  • valee frans

    9 maanden geleden
    Wat ene fantastische kerel recht voor de raap prachtig hij maakt voor vele het leven mooier
  • Pieter Verhulst

    9 maanden geleden
    Een na tour criterium dient voor twee dingen. Volksvermaak met renners die je van nabij kan zien en dus moet een lokale renner of een touwinnaar winnen. Het tweede is een leuk zakcentje, vaak een jaarloon voor een werknemer, voor de betere renners.
  • Francine Vanbrabant

    9 maanden geleden
    Van harte gefeliciteerd met jullie 2de kindje, veel geluk met alles wat jullie wensen❤️❤️❤️❤️❤️