Deze automobilist dacht werken in straat wel eventjes te omzeilen

© if

Bizar gezicht voor de bewoners van de Izegemsestraat vrijdagmorgen. Daar stond te midden van de straat een Ford Fiesta met zijn voorwiel in een rioolput.

gsd/mmr

In de straat zijn werken bezig, maar een automobilist dacht donderdagnacht om die toch te kunnen omzeilen. Zijn snode plan liep echter helemaal verkeerd. De bestuurder knalde op een eerste rioolput, maar zette zijn weg verder. Terwijl hij olie verloor, kwam hij een tweede hindernis tegen. De automobilist dacht opnieuw tussen de signalisatie te kunnen slalommen, maar hij zag niet dat de paaltjes er stonden om nog een rioolput af te schermen. Het linkervoorwiel van zijn Ford belandde prompt in de put.

De bestuurder vond er niets beters op dan zijn auto te verlaten en huiswaarts te keren. Arbeiders van Olivier Construct die 's morgens kwamen werken, verwittigden de politie. Die liet de auto takelen. De eigenaar, een man van 44 jaar uit Roeselare, was snel gekend, maar de politie kon vrijdag nog niet bevestigen of hij ook met de wagen reed.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen