© Inter via Getty Images

Ook Inter-coach Simone Inzaghi laat het doek vallen over Romelu Lukaku: “Verhaal verdiende een beter einde”

Ook Inter-coach Simone Inzaghi heeft het doek laten vallen over Romelu Lukaku. Hij nam -met spijt- de woorden “einde verhaal” in de mond. Eerder meldden wij al dat de onderhandelingen tussen Chelsea en Inter spaak waren gelopen.

Michael Van Damme

Romelu Lukaku heeft geen toekomst meer bij Chelsea. Hij is ook niet mee op de Aziatische voorbereidingstournee van de Londense club waar hij nog tot 2026 een riant contract heeft.

Lukaku’s droombestemming is Inter, waar hij vorig seizoen op uitleenbasis speelde, maar de onderhandelingen tussen Chelsea en die club zijn helemaal in het slop geraakt.

Na berichten van een flirt met Juventus lieten een aantal Inter-fans zich ook opnieuw negatief uit over de Rode Duivel. Ook ex-ploegmakkers van Lukaku bij Inter uitten al hun teleurstelling in Romelu.

Na het 1-1-gelijkspel in Japan tegen Al-Nassr, de club van Cristiano Ronaldo, werd Simone Inzaghi gevraagd naar Lukaku. De Inter-coach lijkt zich neergelegd te hebben bij het feit dat een transfer van Lukaku definitief van de baan is.

“Het verhaal verdiende een ander einde,” zei Inzaghi, “omdat jullie allemaal weten wat ik en de club vorig jaar hebben gedaan om Lukaku terug te halen en omdat hij de liefde had van de hele Inter-familie. Ik bedank hem voor wat hij vorig jaar heeft gegeven. Nadat hij terugkwam van een blessure, heeft hij ons geholpen om onze doelen te bereiken.”

Juventus zou nog altijd Lukaku willen, al hangt dat mogelijk af van een vertrek van Vlahovic en ook het Saudische Al-Hilal is een optie, hoewel Lukaku in Europa zou willen blijven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer