Tour de France / VTM
Volledig scherm
© Tour de France / VTM

KIJK. “Gefrustreerde” Kopecky nadat peloton zich wéér misrekent: “Ik geloofde er écht in”, groene trui is wel binnen

Het peloton heeft zich opnieuw misrekend in de zesde etappe van de Tour de France Femmes. Vluchtster Norsgaard bleef een ontregeld peloton nét voor. Lotte Kopecky sprintte opnieuw bijzonder sterk en eindigde in de top drie. De groene trui is na haar derde plaats wel al definitief binnen, een mooie troost. Onderweg was er opnieuw ophef omdat een renster en de ploegleider van AG Insurance - Soudal Quick-Step uit koers werden genomen.

62 reacties

  • Karel Van Beeck

    10 maanden geleden
    Vingegaard had Wout ook aan een overwinning kunnen helpen net zoals Vollering Lotte geen extra ritwinst gunde!
  • Fons Heylen

    10 maanden geleden
    Lotte heeft in dienst gereden van de ploeg ….? Als ze op de 6 ritten haar zin had mogen doen had ze nu ruim genoeg voorsprong gehad om ook de Aspin en Tourmalet te overleven in het Geel , is maar één 90 km rit. ( nu 53 sec voorsprong , hadden minuten kunnen zijn) En wie zou ze nog bedreigen op zondag !? Lotte had deze tour kunnen winnen , als haar team er had voor gereden.
  • wim rooyakkers

    10 maanden geleden
    Waar moet dat heen met onze toppers, fans zijn nooit tevreden Lotte rijd fier in het geel ,prachtig toch,maar volgens de kenners,moet Lotte naar een andere ploeg,Wout moet weg bij Jumbo, en Remco moet weg bij Quickstep ,maar de sporters zelf zijn daar tevreden, en verdienen er een goed salaris. Dus zie niet wat het probleem is wat velen er mee hebben, en of je nu in een Hollandse ploeg rijd of een andere ,het gaat om het gezamenlijk succes,en egoïsme komt al genoeg voor in de samenleving.
  • Rudy Malfait

    10 maanden geleden
    Beste Lotte, je bent een super atleet, ga naar een ploeg die je naar waarde schat en voor je wil rijden
  • Roger Poot

    10 maanden geleden
    Zoals altijd, Hollanders eerst.