Fredberg en Riemer gingen in conclaaf na de nederlaag. Union-coach Blessin hield het dan weer niet droog na een knuffel met z'n familie.
Volledig scherm
Fredberg en Riemer gingen in conclaaf na de nederlaag. Union-coach Blessin hield het dan weer niet droog na een knuffel met z'n familie. © Photo News / VTM / VTM

KIJK. Wat u niet zag: woedende Anderlecht-fans, gesticulerende Riemer bij Fredberg en huilende Blessin

Eén speeldag ver in de Jupiler Pro League en de Anderlecht-fans zijn al woedend. Union heeft Anderlecht verdiend verslagen met 2-0. De bezoekende fans, nog getekend na vorig seizoen, waren razend na affluiten en vroegen om uitleg. De spelers en Fredberg bleven op afstand. Achteraf sprak hij wel nog met een opvallend gesticulerende Riemer. Tijdens de wedstrijd keek het bestuur ook al met lede ogen toe. Het contrast met Union was groot.

36 reacties

  • Annemie Eysermans

    9 maanden geleden
    Verthongen : blijven ontkennen dat er hands was, en toen waren er de beelden.
  • Erik De baene

    9 maanden geleden
    Union blijft de beste ploeg uit Brussel... Verdiende overwinning 👍 Het kon leer dan 2-0 geweest zijn ... Succes verder voor de unionisten ...🤞
  • gilbert Gijdé

    9 maanden geleden
    het is och heere pas de eerste match
  • Jan Daems

    9 maanden geleden
    Wat had je nu gedacht, ze hebben gewoon te weinig tijd gehad om zich voor te bereiden, ze hadden echt meer rust nodig om er terug een klein beetje bovenop te komen.
  • Luc Janssens

    9 maanden geleden
    Ben geen Anderlecht supporter, maar nu al de rekening maken na één match?