Max Verstappen, Martin Garrix en Lando Norris.
Volledig scherm
Max Verstappen, Martin Garrix en Lando Norris. © Instagram Lando Norris

KIJK. Na geniale race in Spa gaat Verstappen samen met Norris per helikopter feesten op Tomorrowland

Natuurlijk wisten we dat hij zijn tiende van het seizoen zou winnen. Alleen moest hij er deze keer wat harder voor werken. En het vooral heel slim spelen. Hoe gemakkelijk ook dat weer ging. Je zou haast vergeten dat Max Verstappen ook zijn teamgenoot met krek dezelfde auto uit zijn hemd reed. En dan moest het feestje op Tomorrowland nog volgen

41 reacties

  • Steve Caria

    9 maanden geleden
    Verstappen zijn auto zal altijd beter zijn dan Perez das een vereiste als ge de nr1 rijder zijt bij redbull, geef Perez 100% dezelfde wagen en verstappen rijd dan niet meer weg.
  • Jos Denis

    9 maanden geleden
    Ik zag een foutloze race van Verstappen. Het geniale is mij helaas ontgaan.
  • Hendrik Patyn

    9 maanden geleden
    Volg al heel lang F1, Verstappen is een heel uitzonderlijk talent, dat de wagen dit jaar goed is is duidelijk, maar was Verstappen van hetzelfde niveau dan Perez, dan had Redbull heel wat minder races gewonnen. De Redbull wagens zijn identiek. En de budgetcap heeft er niets mee te maken, was ivm de catering. Het is de combinatie Redbull/Honda/Verstappen die enorm sterk is, zoals Mclaren/Honda/Senna indertijd... Geniet er van ipv te kritiekeren...
  • Dirk Van den Lemmer

    9 maanden geleden
    Norris en Verstappen zullen na al hun verplichtingen sneller op Tomorrowland geraakt zijn dan wij van de groene parking op Francorchamps. Wat een gebrek aan organisatie.
  • John Boulois

    9 maanden geleden
    Bij Red Bull zijn beide wagens identiek (bij alle topteams), wel rijden ze zeer waarschijnlijk met andere settings, Het is aan de rijder om de beste settings zien te vinden.