Bram (uiterst rechts).© Frank Bahnmuller

Barman Bram van ‘First dates’ verwacht opnieuw kindje: “Een beetje meer magie toevoegen aan ons gezin”

Bram Van Geert, de barman uit het VRT-programma First Dates, verwacht met zijn vrouw Lien opnieuw een kindje. Het koppel was twee keer eerder zwanger.

Tom Vets

De eerste zwangerschap van Bram en zijn vrouw Lien liep faliekant af. Camille en August, een tweeling, werden al geboren na zes maanden zwangerschap in 2021, maar de kindjes bleken niet levensvatbaar. Toen het koppel die dramatische gebeurtenis wat te boven was gekomen, werd het opnieuw zwanger. Zoon Jack kwam vorig jaar ter wereld.

En nu is er dus opnieuw een kindje onderweg. “Een beetje meer magie toevoegen aan ons gezin en een massa broedergevechten.” Dat schreef Bram op zijn sociale media om de zwangerschap aan te kondigen. Als alles volgens plan verloopt, zal de gezinsuitbreiding voor de laatste weken van dit jaar zijn. Het koppel weet inmiddels al dat het opnieuw een jongen zal zijn.

Bram zal het komende seizoen ook weer zijn opwachting maken op televisie. Er is immers door de VRT een vierde seizoen besteld van First dates. Daarin zit er een grote verandering aan te komen: deze keer zullen niet alleen mensen komen daten die echt op zoek zijn naar een partner, maar ook mensen die nieuwe vriendschappen zoeken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer