De ‘pannenkoeken mikado’ van ’t Fietskotje in Bredene kunnen niet alleen Luc Bellings bekoren: "Na zijn recensie heb ik drie extra jobstudenten opgetrommeld."
Volledig scherm
PREMIUM
De ‘pannenkoeken mikado’ van ’t Fietskotje in Bredene kunnen niet alleen Luc Bellings bekoren: "Na zijn recensie heb ik drie extra jobstudenten opgetrommeld." © ID/ Sammy Van Cauteren / ID/ Sammy Van Cauteren

Pannenkoekenhuis ’t Fietskotje kreeg bijna 11 op 10 van Luc Bellings: “Chocoladesaus apart serveren? Weet je hoeveel potjes ik dan uit het gras moet vissen?”

Een 11 op 10 van Bellings? Ei zo na zorgde ’t Fietskotje in Bredene voor deze onwaarschijnlijke primeur. Maar door te besparen op de afwas en bij ‘pannenkoeken mikado’ het ijs en de chocoladesaus al meteen over de pannenkoeken zelf te kappen, ontzegden uitbaters Bernard Huyghe (65) en Muriel Vandesteene (40) zich deze fabuleuze topscore. “En toch zullen we in de toekomst net hetzelfde blijven doen.” Op bezoek bij het speciaalste pannenkoekenhuis van het land, waar alles per (halve) meter wordt verkocht.

37 reacties

  • Benny herme

    9 maanden geleden
    Wij zijn er een keer geweest en nooit meer , droog net karton en een pannenkoek is rond en niet rechthoekig , vraag mij af of Bellings geen fout heeft gemaakt
  • Jaak Casteleyn

    9 maanden geleden
    Een puike prestatie, doe zo verder, een dikke proficiat aan de creatievelingen!
  • Ludwig Van Hecke

    9 maanden geleden
    Amaai de presentatie trekt op niet veel, een pannekoek is rond, niet vierkante, voor mij is dat maar een 5/10, als hij dan nog tenminste goed smaakt.
  • frank pintens

    9 maanden geleden
    Proficiat goe bezig.tot binnenkort
  • Paul van de velde

    9 maanden geleden
    De pannenkoeken kunnen lekker zijn, de presentatie trekt op niets. En pannenkoeken zijn rond en worden niet per meter verkocht.