Motorrijder zwaargewond na botsing op kruispunt Noorderlaan in Antwerpen

Een motorrijder is zwaargewond geraakt na een verkeersongeval op het kruispunt van de Groenendaallaan en Noorderlaan, in Antwerpen. De motard en een automobilist reden beiden het kruispunt op en knalden tegen elkaar. De motorrijder is niet in levensgevaar. De bestuurster van de wagen was onder de indruk en kreeg slachtofferzorg aangeboden.

Zaterdagavond is een motorrijder zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. De motard reed over de Noorderlaan in de richting van het stadscentrum en een automobilist reed dan weer van de Groenendaallaan richting het cinemacomplex. De twee voertuigen reden samen het kruispunt op en knalden tegen elkaar. Hoe het ongeval is gebeurd, wordt nog uitgeklaard aan de hand van de verklaringen.

De motorrijder raakte zwaargewond, maar is niet in levensgevaar. Een hondenteam reed toevallig langs en diende de eerste zorgen toe, in afwachting van een interventieteam. De bestuurster van de wagen was erg onder de indruk van wat er gebeurd was en kreeg slachtofferzorg aangeboden.

Er was een tijdje verkeershinder voor wie vanuit de richting van de Vossenschijnstraat kwam en voor wie het kruispunt wilde oprijden.

Meest gelezen