Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Club Brugge CLU
1
EINDE
1
KV Mechelen KVM
  • 65' Goal Igor Thiago
  • Rob Schoofs Goal 38'

Club Brugge komt op openingsspeeldag niet verder dan gelijkspel tegen KV Mechelen

Geen winnaar op Jan Breydel. Club Brugge en KV Mechelen hielden elkaar op een 1-1-gelijkspel na doelpunten van Schoofs en Thiago. Blauw-zwart speelde in het slot nog met z’n tienen na een rode kaart voor De Cuyper.

47 reacties

  • Jo Van den Breen

    9 maanden geleden
    Club Brugge is dit seizoen een middenmoot
  • John Van Hollebeke

    9 maanden geleden
    En Mignolet , hij blijft maar kwakkelen , vraag eens aan een kadettenkeeper hoe hij zich moet opstellen bij een vrije trap ... ongelooflijk en dat voor een zogezegde " topper ". Mignolet heeft al veel punten verloren net als Vanaken , die zijn dieptepunt blijft ook maar duren , en zeggen dat dit duo de " sterke " spelers zijn .
  • Kurt Calebout

    9 maanden geleden
    Waarom start de beste man alweer vanop de bank? Vetlesen! Onbegrijpelijk, het kleinste kind ziet dat deze altijd moet starten!
  • Pascal De Coster

    9 maanden geleden
    Als Clubfan kan ik gerust toegeven dat het een vederlichte penalty was. Nog degoutanter vind ik dat Thiago daarbij op de grond ligt te kermen van de “pijn” en 2sec later rechtveert wanneer er niet gefloten wordt en de fase verdergaat.
  • bob jansens

    9 maanden geleden
    voetbalreglement: "Een strafschop wordt toegekend tegen de ploeg die binnen het eigen strafschopgebied, of naast het speelveld zoals in regel 12 en 13 geschreven, een overtreding begaat waarvoor een directe vrije schop wordt toegekend." en verder:"Een directe vrije schop wordt ook toegekend indien een speler één van de volgende overtredingen begaat:..(p2)...een tegenspeler vasthoudt"... dat gebeurde er in Brugge... er staat nergens in het reglement dat het een zware overtreding moet zijn...