Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze chef voetbal over de blauw-zwarte jojo: “Club Brugge schippert nog te veel tussen goed en slecht”

Club Brugge onder Ronny Deila staat nog steeds in de steigers. Dat bewees de 1-1 tegen KV Mechelen. Onze chef voetbal Niels Poissonnier: “Het ene moment denk je: ‘Dat ziet er veelbelovend uit.’ Het daaropvolgende: ‘Hoe is het mogelijk?’ Club Brugge schippert nog te veel tussen goed en slecht. En dan heb je jongens die het (tevergeefs) proberen te forceren...”

11 reacties

  • Heinz Rumes

    9 maanden geleden
    Geef alle voetbalclubs toch eindelijk eens de kans om nieuwe trainer en nieuwe spelers te leren kennen, wacht maar Club Brugge eindigt zowiezo in play-off 1, see you at the end of the season.
  • Sven Celeyn

    9 maanden geleden
    Homma speelt laatste match Union op hoopje Homma scoort fraai trefzekere goal in voorbereiding Homma heeft juiste winnersmentaliteit Homma is pijlsnel en zou perfecte afleiding complementair zijn naast Thiago. Waar is Homma? Zelfs niet op de bank. Vetlesen idem zet die in plaats van Vanaken. Rits out Nielsen in. Skoras in verdediging rechts en De Cuyper op flank vooraan niet in verdediging. En twee snelle centrale verdedigers die kunnen ballen en beuken.
  • bob jansens

    9 maanden geleden
    Vanaken is een goede voetballer maar is GEEN kapitein-spelverdeler. Zo lang hij die rol moet vervullen zal Club blijven aanmodderen.
  • Tamara Thys

    9 maanden geleden
    4-4-2 is niks mis mee want met de huidige bezetting met flankaanvallers die geen deftige voorzetten geven, schieten we ook niks op. En ja , na het verdwijnen van Kossounou… ondertussen al 2 jaar geleden nog steeds geen snelle centrale verdedigers in de plaats. Mannaert en Verhaeghe, Open your Eyes. Een ploeg begint bij de basis en dat is een goede verdediging en centrale as . Aub. Groetjes Kurt
  • Rik Cappelle

    9 maanden geleden
    Dat de chef voetbal hier eens klaar en duidelijk uitlegt wie er de voorbije jaaaaaaaren verantwoordelijk is voor al die misbaksels van spitsen en ja daar reken ik Thiago ook al bij.