Neil Dudgeon, Annette Badland en Nick Hendrix in 'Midsomer Murders'.
Volledig scherm
Neil Dudgeon, Annette Badland en Nick Hendrix in 'Midsomer Murders'. © rv

Jim Parker, componist van ‘Midsomer Murders’ en ‘Foyle’s War’, op 88-jarige leeftijd overleden

CELEBRITIESDe Britse componist Jim Parker (88) is gestorven. Dat maakte de organisatie van BAFTA, de British Academy Film Awards, bekend. Parker schreef muziek voor populaire tv-reeksen zoals ‘Midsomer Murders’, ‘Foyle’s War’ en ‘The House of Elliott’.

  1. Rel met fiscus, heftige scheiding en familiedrama: Hadise is al jarenlang het doelwit van de Turkse pers
    PREMIUM
    Showbizz

    Rel met fiscus, heftige scheiding en familiedra­ma: Hadise is al jarenlang het doelwit van de Turkse pers

    Hadise is terug van weggeweest. Ruim twintig jaar na haar deelname aan ‘Idool’ maakt ze haar comeback als jurylid in ‘Sing Again’. In Turkije is de zangeres nooit van de radar verdwenen, in haar thuisland is ze een echte superster. Al betaalt ze daar ook een hoge prijs voor. Van breed uitgesmeerde ruzies en haar “obsessie voor geld” tot alle heisa over plastische chirurgie: het leven van Hadise Açikgöz (38) blijft voer voor controverse en kritiek.
  2. KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduitreiking: “Dit is gerechtvaardigd”
    CELEBRITIES

    KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduit­rei­king: “Dit is gerecht­vaar­digd”

    Katy Perry mocht in Los Angeles de Champion of Children Award in ontvangst nemen. De Amerikaanse zangeres zet haar schouders onder haar Firework Foundation. Daarmee wil ze kinderen uit kansarme gemeenschappen laten kennismaken met kunst. Perry was zichtbaar ontroerd en maakte daar meteen een grapje over. “Ik sta op het punt ongesteld te worden. Dus de helft hiervan is gerechtvaardigd, maar de andere helft niet.” Op sociale media schreef ze achteraf dan ook dat het haar “weengezicht” zeker en vast waard was.