BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

ANALYSE. Vindt Brian Riemer de oplossingen nog wel bij Anderlecht?

Brian Riemer blijft lachen. Schijnbaar niets kan zijn positivisme raken, zelfs niet een voetbalwedstrijd RSC Anderlecht onwaardig. Het maakt hem op een manier aaibaar. Maar steeds meer mensen schrapen het laagje vernis af en vragen zich af of achter de lach wel voldoende métier schuilt. Een analyse.

47 reacties

  • bruno geens

    9 maanden geleden
    Riemer vervangen is het beste om terug aan de top Toekomen een betere trainer is nel gevonden
  • François Defrijn

    9 maanden geleden
    Gelukkig was rsc klaar! We gaan ons heel anders (en harder) voorbereiden en zullen klaar zijn zei onze coach. Zo gezegd zo gedaan, en na de voorbereiding kopen ze een halve ploeg. Weg met die man, Vermaelen is nog vrij
  • Jozef vanden kieboom

    9 maanden geleden
    Die analisten toch Zondag Antwerp opzij zetten en het is weer ne top trainer
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    9 maanden geleden
    Als je als Anderlecht met 4 nieuwe aankopen verliest tegen Union dat 4 sterkhouders liet gaan + een trainer die het schitterend deed, dan belooft dit weinig goeds.Zeggen dat er nog 30 matchen zijn en dat alles goed komt, is Martinez-praat.Die heeft ook niks gewonnen met veel betere spelers.
  • Ronny Popelier

    9 maanden geleden
    Kan men nu even niet uitkijken tot de nieuwe aangekochte spelers in beeld en de basis komen, het zijn sterke aanwinsten pas dan is RSCA waar het moet staan. De nieuwe aanwinsten nog geen trap gegeven in de Belgische compitie en daar zijn de kritikasters al die zo te zienballes beter weten en kunnen. Maar straks bij de eerste overwinning op de eerste rij staan te juichen. Een echte supporter is zijn ploeg trouw en draait niet als de wind. Geen nood straks is Anderlecht helemaal terug.