Lotte Kopecky in Wollongong in de nabijheid van Justine Ghekiere, op wie ook in Glasgow wordt gerekend.
Volledig scherm
PREMIUM
Lotte Kopecky in Wollongong in de nabijheid van Justine Ghekiere, op wie ook in Glasgow wordt gerekend. © Photo News

Alle ogen op Kopecky, maar kan België om met rol van WK-favoriet? “Ook de anderen moeten de koers van hun leven rijden”

Een Belgische als dé topfavoriete voor het WK: zou het ooit eerder gebeurd zijn? In Glasgow kijkt de hele wielerwereld naar Lotte Kopecky (27). De eigen ploegmaats incluis. Bondscoach Ludwig Willems: “We spreken al weken over niks anders meer dan Lotte.”

3 reacties

  • Marc Vinck

    9 maanden geleden
    De ploeg zal top moeten zijn, Nederlanders zullen onder mekaar wel ambras maken, dus inderdaad topfavoriet, maar hangt van zoveel af.
  • Jan Vercammen

    9 maanden geleden
    Lotte reed een formidabele Ronde van Frankrijk. Met een betere reactie van al haar ploegmaten had ze twee ritten meer kunnen winnen. In Glasgow zal ze zeker kunnen rekenen op alle Belgische rensters. Met een goed plan, de hulp van alle ploeggenoten en de straffe benen van Lotte hebben we hopelijk een wereldkampioene.
  • Geert Bilsen

    9 maanden geleden
    Wat er ook gebeurt in Glasgow, Lotte is nu al een wereld kampioen en een fantastische persoonlijkheid. Je gaf ons al zo veel vreugde. Merci Lotte. Als je nu nog wereldkampioen wordt in Glasgow, dan moeten we toch overwegen om op de Brusselse Grote Markt het te vieren met een Schots rokje. Go,Go in Glasgow !!!