“Beste teambuilding ooit”: Thomas De Gendt deelt grappige foto van vastgereden ploegbus

Thomas De Gendt bekijkt de wereld vaak door een ironische bril. De 36-jarige renner van Lotto-Dstny postte op Twitter een hilarische foto van renners -onder wie hijzelf- en personeel van de ploeg die de vastgereden teambus in de Ronde van Polen proberen los te duwen. “De beste teambuilding die we ooit hebben gedaan. De bus is vanochtend vast komen te zitten”, schreef De Gendt.

Michael Van Damme

Op de foto is te zien dat Lotto-Dstny een 18-tal personeelsleden en renners optrommelde om de bus te bevrijden. Dat deden ze door het gevaarte vanaf de zijkant te duwen. Ook De Gendt zelf stak de handen uit de mouwen, de foto werd door iemand anders genomen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Waar is André Greipel als je hem nodig hebt”, grapte een Twitteraar. Een ander wilde weten of het gelukt was. “Nadat er flink wat hout onder de banden werd geplaatst, ja”, antwoordde De Gendt, die in de Ronde van Polen competitieritme opdoet met het oog op de Vuelta.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer