Hoppy

Na deelsteps nu ook deelgolfkarren: primeur voor hotelgasten La Réserve in Knokke-Heist

Het prestigieuze La Réserve in Knokke-Heist pakt uit met een primeur: daar kan je voor het eerst een golfkar huren via een app. Het hotel van Marc Coucke en Bart Versluys slaat de handen in elkaar met Hoppy, een Belgisch bedrijf dat zich tot nu specialiseerde in deelsteps en -fietsen. En voortaan dus ook in deelgolfkarren.

Voortaan kunnen gasten van La Réserve, dat onlangs heropende, een golfkarretje huren via een app op de smartphone. De golfkarren worden geïntegreerd in de Hoppy-app en staan opgesteld voor de ingang van het hotel. Bij La Réserve zijn ze blij met de primeur. “We zijn verheugd om samen met Hoppy deze exclusieve service aan te bieden”, zegt Mathieu Maertens, COO in La Réserve. “Met deze innovatieve oplossing kunnen onze gasten op een gemakkelijke en duurzame manier Knokke-Heist ontdekken."

Hoppy

Voor een uur betaal je 40 euro, voor drie uur tel je 75 euro neer. Vaak kan het goedkoper via promo’s. Wie zo’n wagentje huurt, moet het altijd terugplaatsen aan het hotel. “We geloven dat deze samenwerking een groot succes zal worden”, zegt Kenny Vercruysse, CEO van Hoppy. “Als dat het geval is, zijn we van plan dit concept ook uit te rollen naar andere hotels in Europa.”

Meest gelezen