VIDEO. Terwijl zijn doublure veeg uit de pan krijgt (en mag vertrekken), toont Thibaut Courtois zijn fabuleuze traptechniek bij Real

Real Madrid speelt vannacht in de Verenigde Staten een oefenpartij tegen Juventus. Thibaut Courtois zal in doel plaatsnemen, maar wie weet doet de Rode Duivel ook even mee als spits. Op trainingsbeelden is namelijk te zien hoe Courtois de ene na de andere bal perfect tegen de netten knalt en zo - naar eigen zeggen - een “overwinning” boekt.

Vincent Van Genechten

Tussendoor kwam Marca met het gerucht dat De Koninklijke af wil van Andriy Lunin, de doublure van Courtois. De 24-jarige Oekraïner gaat het laatste jaar van zijn contract in en lijkt niet van plan dat te verlengen. Lunin stond ooit te boek als een toptalent, maar stond nog maar 17 keer in doel bij Real sinds zijn komst in 2018.

Volgens Marca zou Real 8 miljoen euro willen voor Lunin bij een verkoop. De doelman kwam dit voorseizoen in aanvaring met keeperstrainer Luis Llopis na de oefenpartij tegen Milan, tot ongeloof van Courtois. De club zou aan David Soria (Getafe) denken als nieuwe tweede doelman.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer