De eigenaar van deze fiets mag contact opnemen met politie Carma.© pz carma

Fietsendief (48) uit Genk van deur tot deur met gestolen fietsen

Zutendaal/Genk -

Een 48-jarige Genkenaar is dinsdagnamiddag op de Asserweg in Zutendaal in de boeien geslagen toen hij van deur tot deur ging om een gestolen fiets te verkopen. Hij had toen al een gestolen fiets verkocht.

Marij Wyers

De man reed rond op een gestolen fiets. De politie zoekt de eigenaar nog. Sectie M van het parket Limburg dagvaardde de 48-jarige Genkenaar via snelrecht.

Dinsdag kreeg politie Carma melding van de verdachten fietsenverkopen. Die ging langs de deuren op de Asserweg in Zutendaal met de vraag of de bewoners een elektrische fiets wilden kopen. De politie kwam ter plaatse en kon tijdens het buurtonderzoek een 48-jarige Genkenaar op de fiets aantreffen. Het bleek de fietsenverkoper te zijn en hij werd gearresteerd. De man had op dat moment al één gestolen fiets verkocht en reed zelf nog rond op een gestolen fiets.

Politie Carma lanceerde een oproep via sociale media. Eén eigenaar heeft zich al aangemeld en ze nam haar gestolen fiets in ontvangst.

Herken jij jouw gestolen fiets op de foto? Neem dan contact op met politie Carma door te mailen naar pz.carma.lick@police.belgium.eu
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer