Photo News / VTM 2
Volledig scherm
© Photo News / VTM 2

REACTIES. Wouter Vrancken vindt niet dat Genk had moeten trainen op strafschoppen: “Zij hadden het mentale voordeel”

Amper twee maanden na het vorige is Racing Genk een nieuw trauma rijker. Eruit na strafschoppen tegen Servette Genève en niet door naar de derde voorronde van de Champions League, met als vangnet de derde voorronde van de Europa League. Wie had dat op voorhand gedacht? “Het is onze eigen fout dat we eruit liggen”, zei trainer Wouter Vrancken.

8 reacties

  • Sven Celeyn

    9 maanden geleden
    Tuurlijk moet je trainen op penalty's al de rest is onkunde van een trainer. Door niet te trainen krijg je penalty's gelijk gisteren. Probeer dat maar eens uit te leggen aan iemand die vol van z'n eigen is.
  • jan boden

    9 maanden geleden
    Tegen Olympiakos wordt het ook niks, begin toch al maar te trainen op die penalties.
  • Louis Meeus

    9 maanden geleden
    Genk speelde zonder overtuiging en dacht dat ze al geplaats waren voor de wedstrijd begon. Hoogmoed komt voor de val, tegen tien man.
  • Dany Herman

    9 maanden geleden
    Mocht nooit tot penalty's gekomen zijn Als je maar zo goed bent blijf je best weg op Europees toneel
  • Alfons Ghyselen

    9 maanden geleden
    Helemaal de trainer niet, is niet bekwaam. Tweede helft vorig seizoen was een flop. Nu ging hij zijn ploeg motiveren om een goed resultaat neer te zetten. Aanvallen is de beste verdediging zeggen ze. Maar als iedereen in de aanval is, is er dan geen verdediging meer. De aanval van Genk meer blok dan vrijheid tegen stugge verdediging Servette