Matchwinnaar Noa Lang poseert met jonge fans.
Volledig scherm
Matchwinnaar Noa Lang poseert met jonge fans. © Photo News / ESPN

“Heb grote bek, maar klein hart”: matchwinnaar Noa Lang bezorgt jonge fans avond van hun leven

PSV heeft de Nederlandse Supercup gewonnen tegen landskampioen Feyenoord. En wie anders dan gloednieuwe aanwinst Noa Lang besliste de wedstrijd in het slot. PSV betaalde in het begin van de transferperiode 15 miljoen aan Club Brugge voor Lang, een investering die meteen rendeert. Ook naast het veld liet de excentrieke Nederlander zich positief opmerken.

20 reacties

  • Eric Bex

    9 maanden geleden
    Proficiat Noa 👍. De eerste prijs is al binnen. Er zullen er nog veel volgen. Brugge mist jou al. Always in our hearts 🧡.
  • Alain Deurwaerder

    9 maanden geleden
    Kijk, ik vermoed dat er nog veel mensen rondlopen die net als mezelf enorm vh spelletje "voetbal" houden. Wel, ik spreek nu over mezelf alleen en voor mij is hij een echt plezier om bezig te zien. Oa, die klasse gecombineerd met da speelse v hem vind k fantastisch om zien en oh ja, die maniertjes v hem moe je er bijpakken want 't is het totaalpakket die hem zo goed maakt! PS, is ook een goed mens wordt er gezegd.
  • Tijl Van Den Berge

    9 maanden geleden
    Superspeler, we missen zijn kwaliteiten al in Brugge! En hoe hij omgaat met Kids echt top, die gasten zullen deze ervaring niet snel vergeten, een voorbeeld voor velen!
  • Angelo Hofkens

    9 maanden geleden
    Als je zo een spelers niet weet te appreciëren, kijk je beter volleybal. Van voetbal heb je niet veel kaas gegeten dan.
  • jos willems

    9 maanden geleden
    heel goed voetballer gelukkig is Eindhoven niet ver om te gaan kijken ,veel beter voetbal dan hier