katja retsin
Volledig scherm
PREMIUM
katja retsin © rv

Katja Retsin blikt terug op haar tijdelijke scheiding van Jan Schepens: “Die breuk had te maken met een meningsverschil”

bv“Toen we uit elkaar waren gegaan: dat was een vergissing. Die hebben we dan ook snel rechtgezet”, zegt Katja Retsin (51). In ‘Primo’ vertelt ze voor het eerst ook wat er aan de basis lag van die tijdelijke scheiding van Jan Schepens (52). En over hoe ze heeft leren overleven nadat ze niet meer aan bod kwam op de grote zenders.

  1. KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”
    BV

    KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”

    Candice Martens heeft een nieuwe date te pakken via Tinder. Candice (34), bekend uit ‘Blind getrouwd’, vertelde zo’n twee weken geleden dat ze klaar was om opnieuw te daten. Ze deelde toen alles over haar eerste date-ervaring en doet dat nu opnieuw. Al bleek er bij die tweede date op voorhand al heel wat mis te lopen. “Hij stuurt dat hij een tafeltje gereserveerd heeft, maar ik heb al gegeten!”, vertrouwt Candice haar volgers toe. Daarna blijkt dat ze heeft afgesproken in een wijncafé. “Ik ben vergeten zeggen dat ik geen alochol meer drink ...”. Na de date zit ze dan weer met een ander dilemma in haar hoofd: “Is hij niet te braaf voor mij?”
  2. “Ik was al vanaf dag één helemaal in paniek”: Lorentia Veppi vertelt in nieuw boek ongefilterd over het moederschap
    PREMIUM
    BV

    “Ik was al vanaf dag één helemaal in paniek”: Lorentia Veppi vertelt in nieuw boek ongefil­terd over het moeder­schap

    Haar humoristische blik op de moeders van nu versus vorige generaties kennen we al, dankzij haar video’s op TikTok en Instagram. Maar nu deelt Lorentia Veppi (31) in haar boek ‘Ongefilterd moederschap’ haar eigen verhaal als mama van Cloè (2). Wij spreken de Genkse internetsensatie over haar schrijfdebuut, de verpletterende verantwoordelijkheid als ouder en jeugdtrauma’s. “Ik zei tegen mijn vriend Paolo: ‘Kijk, mijn preut is nu mooier dan ervoor!’”