Thibau Nys.
Volledig scherm
Thibau Nys. © BELGA

LIVE WK WIELRENNEN. Geen medaille voor Belgische junioren - Thibau Nys ambitieus voor beloften wegrit: “Zou hier heel graag winnen”

Op het Super-WK wielrennen in Glasgow gaat de blik vandaag naar de tijdrit bij de elite, die u op deze pagina op de voet kan volgen. Zaterdag is er de wegrit bij de beloften. De Belgen mikken hoog: Thibau Nys en Alec Segaert spraken gisteren met de pers en staken hun ambitie niet weg. “Ik heb er alles aan gedaan om hier goed te zijn en wil hier absoluut winnen”, aldus Nys. Volg alle actie live op deze pagina!

147 reacties

  • Johan Planckaert

    9 maanden geleden
    Lotte is de beste wielrenster ter wereld maar staat er alleen voor tegen het Nederlandse blok. De wedstrijd zo hard mogelijk maken zodat enkel de besten overblijven zoals bij de mannen. Dan wint de sterkste en die is lotte
  • Michael Bogaert

    9 maanden geleden
    Lotte heeft zondag een goede kans, maar laat ons het vel van de beer niet verkopen voordat hij geschoten is
  • Ben Detrez

    9 maanden geleden
    Proficiat Julie. Respect
  • Viviane De Backer

    9 maanden geleden
    Misschien een beetje op voor de Nederlandse rensters die alles moesten winnen. En Lotte heeft "goed getraind" en haalt nu haar resultaten. Chapeau Lotte en succes voor zondag. Laat ze maar eens een p..pie ruiken. 👍♥️
  • Wim Van Kooten

    9 maanden geleden
    Wat een makke prestatie van de Nederlandse vrouwen Markus en Vollering. Met ook nog Reusser die blijkbaar niet helemaal in orde is en een Kopecky die iedereen omver blaast op de piste ziet dat er lang niet slecht uit voor zondag.