Voordat het Russische leger Oekraïne binnenviel in februari 2022, waren er al verschillende aanwijzingen dat het Kremlin zich voorbereidde op heel veel slachtoffers, en dus op een oorlog.
Volledig scherm
Voordat het Russische leger Oekraïne binnenviel in februari 2022, waren er al verschillende aanwijzingen dat het Kremlin zich voorbereidde op heel veel slachtoffers, en dus op een oorlog. © AFP / via REUTERS

Rusland liet chirurgen oefenen op grote dieren als voorbereiding op de invasie van Oekraïne

Ook medische indicatoren kunnen een nakende oorlog voorspellen. Zo hield Rusland grote bloedinzamelingen en zette het veldhospitalen op vooraleer Oekraïne binnen te vallen.

18 reacties

  • jack luteijn

    9 maanden geleden
    Ongelofelijk !!! Als dit waar is
  • krista notelaars

    9 maanden geleden
    Poetin en de Kremlin Psychopaten zijn verantwoordelijk voor een massa doden en verminkten mensen en het Psychisch lijden van het verlies van dierbaren. Ik hoop dat er een interne afrekening komt en de huidige leiders afzet of vermoord het laatste lijkt mij het beste.
  • philippe quinart

    9 maanden geleden
    Wim Claes Het klopt dat dit moet stoppen. Rusland moet gewoon alle gronden van Oekraïne terug afstaan aan Oekraïne, ook de Krim. En Poetin en zijn bende voor een tribunaal.
  • David Lievens

    9 maanden geleden
    wim CLAES, ja, geef Rusland nog eens hun zin. Dan kunnen ze binnen vier jaar het volgende deel van Oekraïne innemen en kan jij opnieuw komen zeggen dat ze voor de vrede land moeten opgeven. Ze hebben dat vanuit Europa al gedaan met de Krim. Of ben je dat al vergeten?
  • David Lievens

    9 maanden geleden
    Hugo vanderoosbeek, dat is wrs waarom ze bijna Kiev verloren en pas na acht maanden konden terugslaan. Stop toch met zo’n onzin te verkopen. Ze hadden zelfs niet voldoende militaire outfits, zelfs dat moest de navo hun opsturen. Dus waar u het vandaan haalt dat Oekraïne goed voorbereid was, is mij een raadsel.