Lefevere en Evenepoel.
Volledig scherm
Lefevere en Evenepoel. © BELGA / VTM

“Ik weet wat ik moet doen en wat mij de komende jaren te wachten staat”: Remco Evenepoel reageert na WK nog eens op transferheisa

Remco Evenepoel (23) heeft zichzelf niet kunnen opvolgen als wereldkampioen. Na het WK was hij nog eens scherp voor z’n papa Patrick en voor z’n baas, Soudal-Quick.Step-CEO Patrick Lefevere. Die eerste wilde in La Dernière Heure niet garanderen dat zijn zoon in 2024 nog bij de Belgische ploeg rijdt. Lefevere omschreef die uitspraken dan weer als “dom”. “Het is best dat iedereen mij gewoon laat doen”, aldus Evenepoel bij VTM.

280 reacties

  • GUNTHER GOUBERT

    9 maanden geleden
    Laat die jongen eens met rust. Is gewoon een topper! Is slim genoeg om zijn eigen weg te gaan. Kijk maar eens naar zijn palmares op die leeftijd.
  • Eddy Roofthooft

    9 maanden geleden
    Wat hij moet doen is zwijgen, fietsen en volwassen worden.Anders zal zijn loopbaan vlug ten einde zijn.
  • bob jansens

    9 maanden geleden
    aan Geert Degezelle, en hoeveel kansen zal hij bij Ineos krijgen om de tour te winnen? De kans is reëel dat als hij de tour niet wint in zijn eerste deelname hij de rest van zijn dagen een dik betaalde knecht zal zijn.
  • Lisette Van Eester

    9 maanden geleden
    Ik vind niet dat men onmiddelijk moet spreken over gerechtelijke vervolgingen .Lefevre had beter eerst met Remco gesproken dan met de pers.
  • Bernard Degroux

    9 maanden geleden
    Als Lefevere straks met pensioen gaat staat hij in de wielergeschiedenis geboekt als een uitzonderlijke manager. Maar hij moet zich wel in vraag stellen op zijn leeftijd, want op alle jobs zit een ouderheidsdatum. Er mag, met alle respect, wel gevraagd worden waarom hij, als hij wist wat zou komen met REV, Mas, Almeida en co niet kon houden, en anderen (De Plus, Sivakov, en Co, niet aan kan trekken. Idem wat de sponsors betreft...