0
Antwerp ANT
  • 45'+5' Goal Kasper Dolberg

Anderlecht klopt Antwerp met kleinste verschil, Van Bommel: “Verdiend? Nee. We hebben dit aan onszelf te wijten”

Anderlecht heeft z’n eerste zege van het seizoen in de Jupiler Pro League beet, en dat uitgerekend tegen landskampioen Antwerp. Vlak voor rust scoorde Kasper Dolberg op strafschop het enige doelpunt van de wedstrijd (1-0). Mark van Bommel vond de overwinning van paars-wit “niet verdiend”. “Als je uit bij Anderlecht zo dominant bent in de tweede helft en je verliest, heb je dat enkel aan jezelf te wijten.”

99 reacties

• Eddy DeGoei

9 maanden geleden
    Het heeft tijd nodig gehad maar bij Anderlecht hebben ze eindelijk begrepen dat je ook een paar spelers nodig hebt die groter zijn dan 1m72. Er is vooruitgang in het transferbeleid. Nu nog een middenvelder die kan voetballen.
  • Willy Devroey

Van Bommel is slechte verliezer. Wees fair man en geef toe dat je ploeg gewoon slecht was. En daar ben jij als trainer verantwoordelijk voor!
  • Albert De Cree

Het was een leuke sfeer in het stadion. Supporters, zowel van ons als van Antwerpen, gedroegen zich. Positieve tiffo. Meer grinta dan tegen Union maar de 2de helft lieten we de bal aan Antwerpen. Blij met de winst maar Antwerpen heeft het toch laten liggen.
  • henri sluyts

Antwerp heeft echt te weinig scorend vermogen EN talent , idd kampioen is waarschijnlijk een ééndags treffer
  • Dirk Willems

Allee het is weer vandat. Anderlecht wint een wedstrijd en denken daarmee dat alles terug zoals vroeger wordt en supporters zien ze weer direct als een kandidaat voor de titel. Ze zullen nog lang mogen dromen om nog eens kampioen te worden volgens mij. Want zo sterk waren ze nu ook niet. En Antwerp had een mindere dag, dat wel maar speelt normaliter toch betere voetbal.