Stijn Baert.
Volledig scherm
PREMIUM
Stijn Baert. © Jan Aelberts

Op vakantie met Stijn Baert: “Voor mij is ijdelheid iets positiefs, een vorm van respect voor jezelf”

Stijn Baert (39), de professor arbeidseconomie die zelden een dag overslaat op Twitter en even vaak in de media verschijnt als een viroloog in tijden van corona, lijkt al twee weken in rook opgegaan. Fans moeten zich niet ongerust maken, haters moeten niet juichen, Baert is gewoon met vakantie, in het zuiden van Italië. En HLN.be mocht op bezoek. “Dat sommige mensen mij niet mogen, trek ik mij al lang niet meer aan.”

9 reacties

  • Johan Buelens

    8 maanden geleden
    In de eerste plaats jezelf graag zien, dan kun je beginnen met het beste van de wereld te vinden en te appreciëren. Iedere dag groeien, kennis opdoen, die kennis delen... en ja soms staat jou visie haaks op die van anderen, daarvoor is geen haat nodig maar wederzijds de notie dat meningen verschillen maar daarom geen slechte mensen maken! Maar uiteindelijk begint en alles met je eigen zelfbeeld, als jij jezelf niet graag hebt... dan is andere ervan overtuigen je graag te hebben zeer moeilijk!
  • Rik Clarysse

    9 maanden geleden
    Die mens staat met zijn theorieën ver van de realiteit.
  • Eric Urkens

    9 maanden geleden
    Ik vraag me af welke fooi hij de dienster gaf. In de ideale wereld van Baert zullen we allemaal 3 jobs nodig hebben om rond te kunnen komen. Behalve de kapitaalkrachtigen natuurlijk. Die gaan nog minder belastingen moeten bijdragen. Baert praat ons arm.
  • Guy Mertens

    9 maanden geleden
    Topkerel !
  • Fanny Konings

    9 maanden geleden
    Je kan niet ieders vriend zijn want dat betekent dat men jouw misbruikt, je kan wel een empathisch vermogen hebben , emotionele intelligentie zonder verlies door grenzen te stellen wanneer nodig.