Eurosport / ANP
Volledig scherm
© Eurosport / ANP

REACTIE. Van der Poel vult, ondanks val, opnieuw leemte op palmares: “Dit maakt mijn carrière zo goed als compleet”

Het feestje zou tot zaterdag worden uitgesteld. Dan rijdt Mathieu van der Poel (28)nog het WK mountainbike. “Maar ik denk dat ik een uitzondering maak”, zei MvdP nadat hij in Glasgow wereldkampioen wielrennen op de weg werd. “Het is een droom die werkelijkheid wordt.”

20 reacties

  • Herman Van Arendonk

    9 maanden geleden
    Een geweldig slotakkoord op Van der Poel's beste seizoen van zijn carriere. Het WK is al een grote wedstrijd, en om dan zo het gevecht met Van Aert en Pogacar aan te gaan in de finale is fantastisch.
  • jos meurrens

    9 maanden geleden
    De beste heeft gewonnen. Anderzijds vind ik dat een wereld titel moet gaan naar de beste van het seizoen,via een puntensysteem bvb. Stel dat een renner alleen het WK rijdt en dat dan ook nog eens wint, zonder 1meter bergop gereden te hebben of een tijdrit, een ronde enz...
  • André Christiaens

    9 maanden geleden
    Mathieu heeft in zijn gedachte, wat men mijn grootvader aangedaan heeft om altijd de tweede te zijn zal dit met mij niet lukken, en hij houd ook woord. Toch moet hij er exstra hard voor werken want zijn leeftijd genoot Wout zit hem steeds op de hielen. Proficiat Mathieu & Wout voor jullie onderlinge strijd om de beste te zijn.
  • Linda Wellekens

    9 maanden geleden
    Heeft wilskracht en een winnaarsmentaliteit, daar gaat het om.
  • Martine Maertens

    9 maanden geleden
    Een mooie winnaar.proficiat Mathieu