© Lies Borgers

BEKIJK - Mathieu Terryn van Bazart scheurt broek vlak voor optreden op Dranouter Festival

Mathieu Terryn, de zanger van Bazart, stond zaterdag met de billen bloot op het hoofdpodium van Dranouter Festival. Op een filmpje dat hij deelde op sociale media is te zien hoe hij tijdens een sprong vlak voor het optreden zijn broek scheurde. Hij leek zich er weinig van aan te trekken: "The show must go on".

Bazart-frontman Mathieu Terryn zal zijn optreden op Dranouter 2023 niet snel vergeten, en het Dranouter-publiek ook Terryn niet. Seconden voor de start van het concert van de Vlaamse band - de introductietonen weerklonken al op het podium - scheurde de zanger de broek van zijn kostuum. Dat gebeurde tijdens een iets té enthousiaste sprong. Opwarming gone wrong, zeg maar.  

BEKIJK - De broek van Mathieu Terryn begeeft het, maar "the show must go on":

Op het podium toont Terryn lachend zijn vervelende situatie aan bandlid Simon Nuytten, maar de zanger zet de show gewoon voort. Een crewlid komt op het podium gelopen en probeert de broek nog op te lappen met plakband, maar het mag niet baten. "Laat het gewoon zo", reageert Terryn op de gefaalde reddingspoging. "We hebben allemaal al een gat gezien, nee? Dus ik blijf nog even hier."

Terryn kan achteraf zelf lachen met het voorval, dat hij op sociale media deelde. "Wanneer je net voor je op moet je broek scheurt", schrijft hij.

IN BEELD - De broek van Terryn in betere tijden, de dag voordien op Suikerrock:

Mathieu Terryn en Simon Nuytten van Bazart.
© Lies Borgers
Bazart, vrijdag op Suikerrock.
© Lies Borgers

Meest gelezen